ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Cantem nadales

CANTEM NADALES A LES CASES

El divendres 22 de desembre un grup de nens i nenes de l’escola de Copons, acompanyats d’alguns pares i mares s’han trobar a la mateixa escola per anar tots junts a cantar nadales a les cases dels alumnes.

Aquesta és una activitat tradicional al poble que fa molts anys van iniciar uns mestres de Copons.

Els nens i nenes fan el pessebre, decoren l’arbre, … il·lusionats per mostrar-ho als seus companys. Els cantaires són obsequiats amb gominoles, xocolatines i diners que serviran per pagar el merescut berenar que es farà a l’acabar la cantada.

Enguany s’ha fet un taller de Nadal on els nens i nenes han pintat i decorat cd’s reciclats que han servit per guarnir un arbre del pla de missa que il·luminat dóna un bonic ambient nadalenc a la zona. Quan començava a fosquejar, els alumnes han envoltat l’arbre per cantar-hi les nadales.

Ha estat una jornada intensa i emocionant que esperem repetir-la l’any vinent.

 

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén