ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

TALLER DE MÀSCARES

El passat divendres 10 de febrer a La Barraca s’hi van aplegar un bon grup de nens i nenes acompanyats d’alguns pares i adults que estaven disposats a fer d’artistes durant una estona. L’objectiu era el de pintar diferents màscares pròpies de Carnaval: bruixa, princesa, pirata, pollet, flor, serp ,…. per penjar-les després a la sala polivalent per tal de decorar-la d’ambient festiu.

Tots els artistes van fer treballar amb ganes i van quedar unes màscares molt acolorides i divertides que restaran exposades a la sala la tarda-nit del proper dissabte 18 de febrer en motiu de la celebració de la festa de Carnestoltes.

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén