ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

CELEBREM SANT JORDI

Com ja és tradició, el matí de la diada de Sant Jordi, els alumnes de l’escola de Copons es desplacen a Igualada per visitar les parades de roses i llibres a la Plaça de Cal Font.

Cadascú d’ells porta un moneder amb diners per comprar-se un conte, llibre, còmic,…

Amb la compra feta, van a esmorzar i a jugar en un parc de la ciutat, enguany s’han divertit al parc del Garcia Fosas. Cap a quarts d’una tornen amb l’autocar cap a Copons.

Aquest any, la festa de Sant Jordi ha estat més llarga. A la tarda,  els nens i nenes de l’escola, amb l’ajuda de mestres i pares, han muntat unes parades on hi venien, a preu simbòlic, roses, punts de llibre, imans, dibuixos,…fets pels mateixos alumnes. També s’ha muntat una parada de llibres de tot tipus per intercanviar.

La festa ha estat un èxit i els alumnes han disfrutat fent de venedors per una estona, aconsellant i dialogant amb familiars, amics i veins del poble.

La recaudació ha estat molt positiva i els guanys serviran per comprar nou material per l’escola.

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén