ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

ELS CAPGROSSOS DE L’ESCOLA A LA FESTA MAJOR DE RUBIÓ

El passat dissabte 19 de maig un nombrós grup de coponencs es van aplegar al poble veí de Rubió que celebrava la seva festa major. Hi havien varies activitats dirigides als nens i nenes: inflable, passejada amb poni, trencar l’olla,… i la cercavila de capgrossos acompanyats per la cuca de Copons. Enguany s’han afegit els capgrossos de l’escola de Copons: el gat i la bruixa que s’estrenaven actuant fora del nostre poble. Tots els nens i nenes van poder portar els capgrossos i es van poder posar dins el cos de la cuca per ballar sense parar al llarg de tot el recorregut. A l’acabar la cercavila, hi havia preparat un merescut berenar: coca i xocolata desfeta que va anar molt bé per recuperar forces després de la ballada.

Els capgrossos de Copons a la festa major de Rubió

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén