ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Excursió al Molí de la Roda

Avui els nens i nenes de Cicle Mitjà i Cicle Superior hem anat al Molí de la Roda acompanyats d’en Francesc Costafreda i la Montse Pera, al principi en Marcel ens ha acompanyat fins al camí del Molí amb el cotxe.

Pel camí ens hem hagut d’esperar perquè hi havia gent que anava més lenta, però després hem pogut seguir amb el nostre ritme, és a dir a 20 Km/h. També ens hem trobat la Teresa Múnera i la Montserrat Serra i ens portaven xocolata desfeta, quan hem arribat elles dos estaven allà però la xocolata desfeta se’ls havia caigut. Mentre esmorzàvem en Francesc ens ha deixat explorar el Molí.

Quan ja hem acabat d’esmorzar hem tornat cap a Copons, però aquesta vegada ens han deixat anar al nostre ritme fins a la carretera, com que feia baixada hem arribat a 30 Km/h. Quan ja erem tots a la carretera en Francesc s’ha posat primer i l’hem seguit fins a Copons.

By Pol Sanz

 

 

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén