ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Per començar… un coixí!

Molt bon curs a tothom!

Els mestres i alumnes de Copons hem engegat el nou curs amb molta il·lusió. Un dels aspectes importants i fonamentals d’enguany són les assemblees, tant d’escola com d’aula i per dur-les a terme seiem tots junts a terra. Però… quin terra més dur i fred!

Abans que vinguin els primers freds de tardor, ens haurem de dissenyar i crear un COIXÍ.

Grans i petits ens vam posar en marxa:

Els grans vam practicar el càlcul i la mesura d’un quadrat de 40×40, que és el que solen fer les cadires. Els petits vam observar les robes i un cop va escollir cadascú les seves vam anar a visitar als grans per a què ens les talléssin tal com havien tallat les seves.

DSC08038 DSC08040

Un cop tallades, les vam decorar de diverses maneres i els vam farcir.

DSC08207 DSC08218IMG_0005IMG_0008

Finalment el vam cosir: els grans vam aprendre a enfilar l’agulla i a fer punt de maquina i els petits vam anar a casa de la iaia del Dan, a veure  observar com funcionava la màquina de cosir. Els de segon i tercer en van fer un dibuix ben bonic!

Mireu que xulos han quedat els coixins!

DSC08502DSC08506

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén