ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Sortides dimarts

El dimarts a la tarda anem a fer sortides. Un dia la Gloria del ciment ens va venir explicar algunes coses de plantes. Va portar: el romaní, farigola, maria lluïsa i moltes plantes mes,també vam fer oli de camamilla. Un altre dia vam anar al bosc a observar herbes i plantes. Vam dibuixar un arbre de l’època dels dinosaures quan, els arbres eren molts alts. Un altre dia anàvem a fer una sortida i ens vam trobar un apicultor i ens va explicar moltes coses, al final ens vam ficar el vestit d’apicultor. Un altra dia vam anar al camp de futbol i vam veure tots que la pluja va tirar el pont a l’aigua. Ens ho passem molt bé.

QUIMA CLOSA MÚNERA

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén