ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

SORTIDA ZER

Divendres 18 de març vam fer una sortida i van vindre tots el nens i nenes de Altres escoles també va venir un noi i una noia a fer una obra de teatre. Ara us dic el protagonistes: Peggi, Poggi, Piggi, Big Bad Wolf, Magical Wolf i el “seller”, ens van agradar a tots. A continuació els mestres ens van cridar i vam anar amb el nostre grup, vam deixar tot i vam anar a jugar a diferents jocs que estaven preparats al pati, els jocs del món eren xulos. Després vam anar al parxís gegant, on també vam fer equips i va guanyar el vermell. També vam anar al gorg del nafre a fer fotos. Després, vam jugar a l’oca i a basquet. Vam fer un partit de futbol, vam guanyar els de Copons però els de Prats també van jugar molt bé. Finalment vam menjar la mona i vam anar cap a casa tots.

DIMA MUNTEANU

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén