ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Sant Jordi 2016

Divendres passat vam celebrar Sant Jordi. Com que no vam poder anar a Igualada a respirar l’ambient carregat de llibres i roses, vam muntar una festa diferent.

Els alumnes de CS ens van llegir la llegenda “Un Sant Jordi de colors”, de Laia Dodero, a partir de la qual a l’escola vam treballar la POR. Amb l’ajuda de les famílies els nens i nenes van convertir els seus “dracs ferotges” en “bufons dragonets”.

20160420_113208b 20160425_151204

Mentre uns pintàven, els altres van poder gaudir de la coneguda activitat Padrins Lectors. Va ser fantàstic compartir-la amb les famílies. De nou, volem agraïr la seva participació.

En acabat, un grup de familiars, ens van preparar una divertidíssima obra de teatre sobre la llegenda de Sant Jordi, versió basada en el conte “Sant Jordi i la cova del drac”, de Vivim del cuentu. Aquest cop, vam conèixer un drac maquíssim i molt bon cuiner. Un aplaudiment als actors i les actrius!!!

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén