ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Màquines

A l’entrada de l’escola hi ha una nova exposició: màquines dissenyades pels alumnes de dalt.

 

Expo màquines

 

Aquesta exposició és un dels resultats del projecte Màquines, en el qual hem explorat l’interior de màquines com ordinadors i hem reflexionat sobre les funcions i les fonts d’energia de les eines i màquines que ens envolten i de les que ens va ensenyar el Marcel al magatzem del poble.

 

 

A més, un cop vam tenir l’ordinador ben desmuntat, vam haver d’indagar on llençar-lo correctament. Vam anar a veure els tipus de contenidors de Copons i vam estudiar el codi de colors. Els més grans de l’aula vam investigar què passava més enllà del contenidor que veiem i així vam anar a parar a les 3R: algunes peces de l’ordinador les vam REUTILITZAR per la nostra màquina, també vam RECICLAR paper amb la Montserrat i vam llegir un llibre amb idees sobre com REDUIR l’ús de l’aigua a casa i a l’escola.

 

 

De la mà del Cartxi i la Txell vam descobrir que hi ha màquines que per funcionar fan servir l’energia del vent, el sol o l’aigua, que són elements de la natura que no contaminen i donen energia a les màquines sense gastar-se.

Tot plegat, un nou projecte molt enriquidor.

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén