ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

CONTACONTES

El passat dijous 28 d’abril l’Anna García (contacontes) va venir a Copons a explicar-nos contes. El primer que va explicar va ser “La llegenda de la Pastoreta”, on hi sortien titelles de foam: Pastoreta, príncep, drac, princesa, ogre… Després ens va explicar un conte d’animals (elefant, serp, girafa, ocell…) que començava trist perquè els dibuixos del conte eren en blanc i negre i l’Anna fent màgia amb els colors, va convertir aquest conte en més alegre. Els dos últims contes que va explicar, va necessitar la participació del públic. El Biel, la Martina, el Pau Orpí i el Lluc van protagonitzar els quatre animals dels “Músics de Bremen”: ase, gat, gos i gall. Finalment, l’Arnau, l’Ares, el Pau Gonzalvo i l’Àdan van interpretar la cançó: “Napoleó tenia 100 soldats”. Cadascun d’ells duia un barret on hi havia escrit les quatre paraules d’aquesta cançó popular. En aquest original conte el públic ajudava a cantar. Ens van agradar molt els contes explicats per l’Anna i esperem que torni a venir per explicar-ne de nous.

BIEL CLOSA MÚNERA

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén