ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Pel·lícula: Aventura a Nova York

Vam decidir fer una petita pel•lícula quan vam triar fer el projecte dels efectes especials.
Primer, cada nen es va inventar la seva història, per després agafar diferents trossos de cada història i ajuntar-los en un sol text.
Al cap d’uns dies vam anar portant els personatges i tot el que necessitàvem per començar a gravar-la.
Dintre del projecte “On vivim” vam construir un poble que l’hem aprofitat per alguns dels decorats de la pel•lícula. Vam fer el mateix amb els volcans, que els vam aprofitar de quan treballàvem les capes de la Terra en el projecte dels efectes espacials. Només vam haver de construir una ciutat que representa que és Nova York del futur, amb cotxes i motos volant per el cel de la ciutat.
Vam començar gravant al parc una escena en que explotaven volcans. El mateix dia vam gravar al poliesportiu una escena en que es veu la ciutat abans de que fos atacada. Un altre dia vam gravar totes les altres escenes que ens faltaven per tenir ja tota la pel•lícula gravada.
Ens vam descarregar un programa per muntar la peli però no ens anava massa bé perquè cada cop que volíem mirar la peli ens sortia una marca d’aigua. El Jordi ens va demanar als nens que si coneixíem a algú que tingues un programa de video que ens pogués deixar. L’Alba Closa ens va deixar un programa que es diu Nero. Aquest programa ens funciona bastant bé.
Esperem poder treure la pel•lícula del programa per penjar-la al blog de l’escola.

LLUC BERTRAN LLIRÓ

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2021 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén