ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Posem a punt l’hort de l’escola

El dia 31 de gener els mitjans vam anar a l’ hort de l’escola. Primer l’Anna, i  la Teresa i l’Albert ens van explicar el que faríem. Un cop vam ser allà els de 3r vam començar a  mesura el permetre de l`hort que plantarem entre tots els nens i nenes de l’ escola i a ficar les estaques.

Els de 1r van començar a arrencar les males herbes amb l’aixada. Després els de 3r els vam ajudar a arrencar les males herbes i llavors, entre tots, vam posar unes rajoles per poder passar per el hort sense xafar res. Ens van deixar 15 minuts per jugar i quan estàvem a punt de recollir vam mirar l’hort a veure estava bé i va manar cap a l’escola.

Ens ho vam passar molt be muntant l’hort de l’ escola!

DIMA i QUIMA

Gallery Plugin

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén