ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Ja ha arribat en Carnestoltes!

El senyor Carnestoltes, el rei dels pocasoltes, ha arribat a l’escola de Copons amb un pregó d’allò més interessant. El Cesc ens el va llegir la mar de bé i li haurem de fer cas de tot allò que ens ha demanat per la setmana vinent.

De seguida ens vam posar a preparar la disfressa d’aquest any. Del més petit fins al més gran vam treballar plegats per elaborar-la. De moment ja tenim els barrets de cuiners a punt!

Gallery Plugin

INFO: Aquesta festa forma part de les activitats conjuntes de ZER. Un de tots els projectes que fem és en comú amb les altres escoles, així doncs, ve donat i està directament relacionat amb una de les excursions que fem. Enguany, el projecte de ZER gira entorn de l’alimentació i, per aquest motiu, els infants de les quatre escoles aniran disfressats de cuiners.

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén