ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

EXCURSIÓ A IGUALADA – Primària

El dimecres 15 de febrer els alumnes de primària de l’escola de Copons vam anar a Igualada. Vam aprofitar molt el dia ja que vam fer TRES activitats:

  • un espectacle de dansa a l’Ateneu,
  • un treball de recerca al mercat de la Masuca i
  • una visita guiada a la biblioteca d’Igualada.

L’autobús ens va deixar a la Rambla i vam anar tot caminant a l’Ateneu. Abans d’entrar a veure dansa vam esmorzar allà davant. Quan ja havíem esmorzat tots, vàrem entrar a veure la dansa “Tarannà”. Aquest espectacle anava d’una noia que s’anava transformant en tot tipus d’animals i situacions tot ballant amb una manta. Ens va agradar molt! Perquè això de veure dansa contemporània no en veiem gaire.

 

 

Quan vam acabar de veure l’espectacle, vàrem baixar cap al mercat de la Masuca. Però abans d’entrar l’Anna i el Jordi ens van donar uns mapes per fer la recerca i també ens van explicar les normes que havíem de seguir. Anàvem en grups de tres. Aquesta activitat consistia en apuntar els números de les botigues, els noms i el que venien. L’activitat de recerca ens va agradar moltíssim a tots!!! Ara a l’escola farem un treball estadístic amb aquestes dades.

Clica aquí per veure fotografies de la visita al mercat de la Masuca

Després vam anar a dinar en un parc a prop del mercat. Quan vàrem acabar de dinar vàrem jugar pel parc  entremig de les plantes i els gronxadors.

Finalment, vam baixar cap a la plaça de cal Font vam jugar una estoneta més i vam entrar a la biblioteca.

Allà, la Francina (la bibliotecària) ens va ensenyar tota la biblioteca i tota la seva història. Allà dintre vam fer una activitat que consistia en trobar unes paraules que ens va donar i les havíem de trobar als diccionaris, les enciclopèdies i als atles. La majoria de grups no les trobàvem en cap d’aquestes tres opcions, per això vam haver de buscar-les a una pàgina web de l’ordinador especial que et deia a on era el llibre.

Clica aquí per veure fotografies de la visita a la Biblioteca de cal Font

Per allà a dos quarts de cinc vam sortir d’Igualada i vam arribar a Copons abans de les cinc.

L’excursió va ser molt divertida!!!

BIEL CLOSA, PAU ORPÍ, ARNAU BRUSAU I HADA RUIZ.

Següent Publicar

Anterior Publicar

1 Comentari

  1. Nuria 4 març, 2017

    Dansa contemporània?!?! La propera vegada m’aviseu, que jo també vull venir 😉

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén