ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

COLÒNIES A CALAFELL EXPLICADA PELS GRANS

Els dies 15,16 i 17 de maig, la Z.E.R vam anar de colònies a la casa Artur Martorell de Calafell.

Ens ho vam passar molt bé perquè vàrem fer activitats que aquí al poble no podíem fer, com per exemple: activitats a la platja, visitar la Ciutadella Íbera, tir amb arc…

Abans d’arribar, vàrem parar a Vilafranca del Penedès a esmorzar. Quan vam arribar a la casa de colònies, com que ja era hora de dinar les activitats les vàrem fer a la tarda. Quan vàrem acabar de dinar, els grans ens vam trobar amb els monitors que es diuen Jordi i Francesc, amb ells vam fer totes les activitats de colònies. Ens vam trobar per anar a la platja. Quan ja hi érem vàrem fer activitats diferents: trobar diferents tipus de petxines, jugar a voleibol, fer volar estels i fer servir el “frisbee”. Després ens van deixar posar els peus a l’aigua.

A la nit els monitors ens van preparar un joc de nit que s’havia de fer que els Romans havien d’atacar al castell íber i els íbers s’havien de defensar, va ser molt divertit!!!

L’endemà al matí, després d’esmorzar vàrem fer una gimcana íbera, les proves eren com el que feien el dia a dia, com per exemple: escriure amb òxid de ferro, fer equilibris com feien els guerrers, descobrir objectes amagats a sota terra…

A la tarda vam anar fins a la famosa Ciutadella Íbera de Calafell, allà ens van explicar com vivien, com feien les cases, que menjaven… Aquesta Ciutadella la van reconstruïr fa sincerament poc, perquè ho van trobar casi tot enderrocat.

Quan vam arribar ens van deixar temps lliure i després vam anar a sopar. Seguidament els monitors ens van preparar un altre joc de nit, que es deia Romans vs Íbers, cada poblat tenia personatges més poderosos, per exemple si tocava sacerdot contra comerciant guanyava el sacerdot perquè era més poderós. Quan el vam finalitzar ens van preparar una discoteca amb quatre cançons i ens en vam anar a dormir.

El dimecres després d’esmorzar ens van preparar una mini gimcana esportiva, les proves eren: relleus en patinet, tir amb arc i GPS. Quan vam acabar la gimcana vam anar a dinar i al cap d’una estona ens va a vindre a buscar l’autobús que ens va portar fins a Copons.

Ens ho vam passar molt bé i esperem tornar-les a repetir!!!!!!

 

BIEL CLOSA MÚNERA

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén