ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

ANIMALS IMAGINARIS

EL CACO  (PAU ORPÍ)

És un animal amb cap d’unicorn, cos de tortuga , peus de drac i cua de guineu. És un animal herbívor que li agrada menjar sobretot baies però sinó n’hi ha es menja les plantes com la resta d’animals. Si el molestes t’ataca amb la seva banya d’unicorn per defensar-se. Normalment van en grups grans i són tranquils però si els molestes ja saps que passarà!

És un animal Africà però també hi ha algun exemplar a la Índia i també algun al Brasil.

És un animal que si et fas molt amic seu és molt divertit i bromista, la seva espècie està creixent molt ràpid i cada cop hi ha més exemplars.

EL MOMKA (BIEL CLOSA)

El Momka és un animal omnívor que viu als deserts de l’Àfrica. El Momka és una barreja de: lleó, guineu, camell, vaca, gallina i porc. Ell és molt fort i ferotge. S’ha fet tant fort perquè menja animals de la seva mida i fins hi tot més grossos que ell. Però això si que ho té, si et coneix pot ser molt amable amb tu. Tant fort que sembla, però a la nit té por i per això ha d’anar a dormir amb companyia o normalment amb la seva dona, la Moma.

Però això no s’entèn, al matí li agrada disfressar-se de monstre i a la nit es caga de por. Té molts “hobbys”: anar amb patinet de desert, fer excursions amb la Moma, jugar a caçar mosques, tirar petards i nedar per als minis bassals que hi ha al desert. També és molt optimista i té molt bona sort, perquè aposta a Bet36desiertos. La seva família és molt estranya d’ell perquè el seu pare és un camell, la seva mare una vaca , el seu germà un lleó i la seva àvia una gallina, en, total, té una part del cos de cadascú.

EL SUMBARG (ARNAU BRUSAU)

El Sumbarg es un omnívor que pot volar.El Sumbarg te les potes d´elefant,cua de rata,cos de llangardaix, te ales de mosca i cap de girafa,viu ha les coves dels boscos normal ment caça les seves preses mes grans o petites que ell.Si el molestes se´t menjara. Els matins està viatjant o  esta jugant ha basquet amb els seus amics ells tenen un equip de basquet es diuen els perillosos ara estan fen la lliga  i van segons. Ell viu amb la seva dona i dos fills ha hi també amb els avis. Acostumen ha ser manades ataquen junts a vegades pel cel o per terra. El seu enemic es el panxito s´odien a mort, el altre dia es van ficar en un camp i a lluitar, però el pagès el Malexoso els va pillar van corre fins que van poder i van fer les paus perquè això no tornes a passar. Les seves aficions son els esports, el menjar , anar al cinema, anar a  curses de moto de enduro,hi fer sustos.

LA JIRAFPINÓS (HADA RUIZ)

La Jirafpinós es un animal imaginari que parla i canta, sempre esta feliç.

Te cap i coll de girafa, cos de pingüí i potes d’ós, fa 4 metros d’alçada. Es tranquil·la i alegre i quan s’enfada  dona  molta  por. I li agrada molt nedar a l’aigua congelada, córrer pels camps i pujar per les muntanyes. A l’estiu li agrada molt prendre el sol i te molta resistència a la calor, a l’ hivern te molta resistència al fred i es fa uns esquis amb fusta i s’en va al Pol Nord a esquiar, encara que es passa dies sencers dormint.

De vegades es disfressa per cantar en alguna actuació. I també sap fer tombarelles i malabars.

Menja espaguetis a la carbonarà, canelons que li fa la seva iaia, magdalenes i bombons.

La seva família no es igual que ella, tenen cap d’ós cos de girafa i potes de pingüí i porten ulleres, però els hi agraden les mateixes coses.

A la jirafpinós li agrada molt la vida que te!

L’ESCURNEUS (CESC CASELLAS)

L’Escurneus es un animal que el cap es de guineu, el cos de dofí, la cua de d’escurçó i les potes de gos .L’Escurneus fa 10 metres de llarg . I agafa el menjar amb la cua d’escurçó , es molt simpàtic . Li agrada molt tira petards . L’Escurneus menja gambes , musclos i petxines I quant té fills neixen per l’aleta . I va més ràpid que un cotxe de carreres . I li agrada molt jugar a futbol . I també és molt culer del Barça . I casa seva és el costat del mar.

EL PAPACUCFOR (PAU GONZALVO)

Te cos de cuc , ales de papallona , cap de ós formiguer i potes de aranyes. Es bon amic , no fa mal , te molts amics , i es molt juganer .Li agrada menjar per la nit : Tèrmits  , puces , formigues, escarabats … Li agrada viatger per tot el mon per fer nous amics. Es fa la migdiada a les 2 en punt viu sota terra sol , en un cau petit en una muntanya màgica on les cases son flotants i viuen tortugues humanes . Hi ha .algunes coses :Molts llacs gelats , muntanes de colors ,arbres roses . Li agrada molt corre, patinar i volar .L’ espècie s’esta estenguin. Lo que hi ha menús coses , son ratcaruins . Li agraden molt les flors que fan adormir , com que les te al costat quan es fa de nit s’ adorm.

 

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén