ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

ESMORZAR DE FRUITES COMPARTIT

Ahir al matí els nens i nenes més grans de l’escola vam preparar l’esmorzar compartit amb la fruita que van portar els de P3,P4, 2n,3r,4t, 5è i 6è. Aquí no hi són els de P5 i 1r perquè era l’aniversari de l’Itzel i va portar esmorzar per la seva classe.

Els grans es van encarregar de tallar la fruita, netejar els bols i repartir-la. En total hi havia 7 plàtans, 2 pomes, mig meló, 6 préssecs, 3 mandarines, 2 kiwis, 2 peres, 2 nectarines i 3 taronges. L’escola va portar ametlles, aranyons i panses.

A tres quarts d’onze vam començar a menjar. Primer van vindre els de P3 i P4. El Benet els hi donava els bols i els pinxos, llavors passaven per cada bol de fruita que hi havia un gran i si en volien els hi donàvem, i si no en volien, no els hi donàvem. El mateix van fer els de 2n i 3r. Quan van acabar de menjar tothom els grans van menjar el que havia sobrat.

Seguidament els grans van rentar els bols, mentre els més petits i els mitjans jugaven a fora. Quan vam acabar vam anar al pati!!!!

Clica aquí per veure més fotos 

 

Redactors: Biel, Armand i Benet

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén