ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

CONSELL ESCOLAR EXTRAORDINARI

Copons, 2 d’octubre de 2017

 

Benvolgudes famílies,

Avui dilluns 2 d’octubre hem convocat un consell escolar extraordinari en el que s’ha parlat de la convocatòria de vaga/ aturada general pel dia 3 d’octubre.

L’acord en el que hem arribat és el següent:

El consell escolar, per unanimitat ha decidit aturar l’escola demà. Per tan les portes de l’escola estaran tancades. És d’aquesta manera com volem expressar el nostre rebuig a les actuacions policials, la violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana.

Les imatges d’ahir són més greus perquè moltes de les actuacions policials es van produir en escoles i instituts, llocs on s’ensenya democràcia, a ser ciutadà, drets i pau.

Sempre hem treballat a la nostra escola partint del principi que amb violència no se solucionen els conflictes. Per tant, coherents amb aquest principi i vista la barbàrie dels cossos policials estatals hem de respondre tancant l’escola.

També creiem que pot ser un dia per recuperar-nos del xoc emocional que tota persona ha patit i  poder-nos manifestar pacíficament.

Afegint-nos així a la convocatòria D’ATURADA DE PAÍS.

 

Atentament,

Consell Escolar Escola Copons

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén