ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

DIA DE BIBLIOBÚS!

Ahir dijous, com cada quinze dies, ens va visitar el Bibliobús Montserrat.

El Bibliobús és un servei bibliotecari itinerant de la Diputació de Barcelona que té per objectiu garantir que els habitants de municipis petits com el nostre tinguin accés al sistema públic de lectura, amb la mateixa qualitat que es dóna a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

En el cas concret de l’escola, disposar d’aquest servei ens permet, adquirir en préstec els llibres d’apadrinament lector que utilitzem tots els dimecres a primera hora de la tarda (i que renovem cada dues setmanes), i alhora tenir accés a llibres i altres materials audiovisuals per aprofundir i fer recerca a partir dels diferents projectes interdisciplinaris que vagin sorgint al llarg del curs.

Per qualsevol consulta amb el servei, aquí teniu el correu electrònic del Bibliobús, b.montserrat@diba.cat, i l’enllaç al formulari de contacte directe.

La propera visita del Bibliobús serà el dijous 19 d’octubre. Aquí podeu consultar tot el calendari d’aquest any.

 

Clica aquí per accedir a algunes fotos que vam fer al Bibliobús en el dia d’ahir.

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén