ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

La nova escola disposarà d’una caldera de biomassa

Des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Copons es treballa per tal de dur a terme mesures per la mitigació del canvi climàtic i per potenciar les energies renovables com l’ús de biomassa, a tal efecte a principi d’aquest any es va sol·licitar l’adhesió a PAES (Pacte dels Alcaldes per la sostenibilitat) i amb el suport de la Diputació de Barcelona s’està redactant el programa corresponent a Copons.

La primera mesura en l’aplicació del PAES a Copons és la contractació dels treballs de redacció del projecte tècnic i executiu d’una xarxa de calor per produir aigua calenta per calefacció i aigua calenta sanitària a partir de l’ús de biomassa (estella) a l’edifici municipal de la Rectoria de Copons.

Aquest projecte té un cost de 4.210,80 €, anirà a càrrec de l’enginyer Carlos Carrillo Romero i el finançarà íntegrament la Diputació de Barcelona a través un recurs tècnic del seu catàleg de serveis de 2017.

 

Font: Ajuntament de Copons
Notícia extreta de https://copons.cat/installacio-duna-caldera-biomassa-ledifici-rectoria-copons/

Fotografia extreta de http://bes.cat/wp-content/uploads/2014/09/estella.jpg

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén