ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Visita i reunió d’obres

El passat dilluns 30 d’octubre, el claustre de l’escola, acompanyats de l’alcalde, el Cesc Salamé, i la regidora d’educació, l’Alba Closa, vam visitar l’antiga rectoria, per tal d’incorporar diverses millores al projecte actual.

L’endemà, 31 d’octubre, vam fer una trobada a l’ajuntament amb els arquitectes, tècnics de la Diputació i l’enginyer de l’obra, per tal de plantejar-los les nostres propostes, i, en definitiva, conèixer més a fons el que serà el futur edifici de la nostra escola.

Clica aquí per veure diverses imatges de l’estat actual de l’edifici (30/10/2017)

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2022 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén