ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

EXCURSIÓ AL MOLÍ PAPERER DE CAPELLADES

El passat 24 de novembre tota la ZER vam fer una sortida al Molí Paperer de Capellades.

Sortíem en tres autobusos. Nosaltres anàvem amb Castellfollit de Riubregós. Quan vam ser a Capellades, l’autobús ens va deixar en un parc bastant gran. Allà hi vam esmorzar i vam jugar una mica, i després ens en vam anar en un altre parc que a sota hi havia un bassa gegant. Vam donar moltes voltes i fins tot vàrem veure peixos relativament grans per la poca aigua que hi havia.

A les 10.30h. van entrar al Museu els nens i nenes d’Infantil i de 1r de Copons i Sant Martí. Van fer una visita guiada i un  taller que consistia en fer paper amb roba vella.

També a la mateixa hora van entrar Cicle Inicial de Prats, CI de Castellfollit, 2n de Copons i 2n de St. Martí. Van fer un taller diferent que consistia en que havies de envernissar un peix i imprimir-lo al paper. Aquesta tècnica és diu Gyotaku.

A les 11.30h. van entrar Cicle Mitjà de Prats, CM de St. Martí i CM de Copons. Van fer una visita guiada i el mateix taller de impremta.

A les 12.30h. vam entrar Cicle Superior de Prats, CS de Copons, 4t, CS de Castellfollit i CS de St. Martí. També vàrem fer una visita guiada i vam fer el taller de l’ impremta.

Quan vam acabar, tots vam començar a dinar i després vam tenir una mica de temps lliure. Tot seguit vam marxar. Com que vam arribar molt d’hora cadascú va fer jocs a les classes.

Va ser molt xulo!!!

 

Clica aquí per veure més fotos.

 

Redactors: Biel i Benet

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén