ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

PRO-BOT

Fa uns quants dies a la classe, ens van arribar, deixats en préstec pel Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia, uns cotxes programables anomenats Pro-Bots.

Dintre de la maleta que hi anaven els cotxes hi havia un programari per veure com funcionava.

El primer dia que ens hi vam posar va ser el divendres 12 de gener. Primer vam llegir un tros de les instruccions i després vam passar a l’acció. En aquell moment vam aprendre a fer un quadrat de 25cm.

Al cap d’uns quants dies vam aprendre que els números que hi havien servien per la distància que volies que avancés. També vàrem aprendre que podies ficar-hi un retolador per a què dibuixés.

Ahir dia 29 de gener els hi vam ensenyar per grups a tota l’escola el que podia fer el Pro-Bot. Dintre de l’exhibició hi havia tres proves diferents que t’ensenyaven diferents coses que podia fer. Les tres proves eren: fer figures geomètriques, que algú s’estirés sobre d’un paper i el Pro-Bot li fes la silueta, i que el Pro-Bot fes un circuit.

Ens ha agradat molt aprendre amb el Pro-Bot!

 

Clica aquí per veure més fotos de l’exhibició

Clica aquí per veure les fotos dels Grans

 

Redactors: Biel i Pau

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén