ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

ENS DISFRESSEM DE PINGÜINS

Per Carnaval tota l’escola ens disfressarem de pingüins.

El dilluns 5 de febrer vam començar a fer les disfresses. Ens vam repartir per parelles lectores. Vam anar a tres classes, la dels Plàtans Ferraris, la de les Àligues i la dels Grans. A la classe dels Plàtans Ferraris vam fer la panxa per enganxar-ho a la bossa de brossa; a la classe dels Grans vam fer els peus, vam marcar els peus a la Goma EVA i els vam retallar; a la classe de les Àligues vam retallar els ulls.

El segon dia, dimecres 7 de febrer, vam fer el mateix. Ens vam repartir en classes i amb padrins lectors. A la classe dels Plàtans Ferraris vam fer unes tires per enganxar a la màscara i la mateixa mascara; a la classe dels Grans vam posar les gomes als peus i vam enganxar els ulls a la màscara; a la classe de les Àligues vam fer els becs; i a la sala de fusta vam fer les bosses del cos.

Ens ho vam passar molt bé!

 

Clica aquí per veure més fotos

 

Redactors/es: Armand i Rut

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén