ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

7a Fira d’Experimentació de Manresa

Aquest any per segona vegada l’escola de Copons ha participat en el premi “La Ciència i els Infants” que impulsa el Lab0_6 de la Universitat de Manresa, amb la col·laboració del Rotary Club Manresa-Bages.

Els mestres de l’escola van ser els encarregats de pensar una proposta científica i experimental.

Per fer realitat la proposta uns pares i mares van col·laborar en el muntatge d’aquesta i el resultat Va ser espectacular!

Cliqueu aquí per veure fotografies del muntatge

La nostra proposta juntament amb la de la resta d’escoles participants es van presentar els dies 25, 26 i 27 de gener al Museu de la Tècnica de Manresa, en el marc de la 7a Fira d’Experimentació que organitza els estudis de grau en Mestre d’Educació Infantil d’UManresa.

Els Plàtans Ferraris i les Motos van poder assistir a la Fira i van poder experimentar en les diferents propostes.

Va ser genial! Passar per sobre un pont construït per ells mateixos, intentar desenroscar claus, tirar sorra per diferents rodes, escoltar el soroll de diverses ampolles, mirar a través de miralls, fer soroll amb tubs de canonada, fer circuits per passar-hi pilotes, fer volar papers… aquestes van ser algunes de les moltes propostes que hi havia i que ens van fer rondar el cap durant una estona!

Cliqueu aquí per veure més fotografies de l’experiència

L’entrega de premis serà el proper dilluns 5 de març a Manresa. Poder participar i portar el nostre granet de sorra ja  és una tasca molt enriquidora i que ens dona ganes a crear més propostes per tal que els nens i nenes de l’escola puguin tenir propostes d’aquest caire a l’escola!

 

Aquest és un vídeo resum editat per UManresa / FUB:

 

I aquest altre pel Canal Taronja / Central:

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén