ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

SORTIDA A TV3 I AL ZOO

Ahir la classe dels Grans vam anar a Barcelona.

Vam sortir d’Igualada a les 7.45h amb el Bus Exprés.

Ens va deixar a la Zona Universitària, justament al davant de la línia T3 del Tram. Vam agafar el tramvia, que ens va deixar aprop de TV3 (parada Hospital Sant Joan Despí i TV3).

Allà vam esmorzar. També vam veure el Marc de Joc de Cartes i el vam saludar. De seguida ens van vindre a buscar dues noies que es deien Laura i Anna. Elles dues van ser les que ens van fer la visita guiada.

Hi havia tres edificis diferents: el primer era on gravaven alguns programes a dintre el platós, el segon era on tenien les unitats mòbils i el tercer era on gravaven el Telenotícies i on el redactaven.

En el primer ens van ensenyar alguns platós fixes (Està Passant, Tot és mou…) i polivalents (La casa dels Súpers, Rat Rank...). Vam veure tots els personatges de l’Info k. També ens van ensenyar la sala de control però no hi vam poder entrar perquè feien Què, qui, com. Vam passar per la sala de maquillatge, per on es fan les màscares… Per últim vam veure el hall dels convidats.

En el segon ens van deixar entrar en un camió que hi havia càmeres, ordinadors…

I en el tercer vam veure el plató del TN, on es redacten les notícies…, i també un vídeo sobre el funcionament d’aquest plató, on està tot robotitzat.

A l’acabar ens van donar braçalets de la sèrie Merlí i ens vam fer una foto a la sortida.

Després vam agafar el tren de Rodalies i vam anar caminant fins el zoo.

Quan vam ser a dintre vam dinar en unes taules, acompanyats d’un paó reial. Després vam anar a veure animals: dracs de Komodo, zebres, dofins, orangutans (que picaven els vidres)…

Després ens vam partir en grups i vam veure animals que no encara no havíem vist abans.

Quan vam sortir vam agafar el metro fins a la parada de Maria Cristina (L3). Allà vam agafar l’autobús fins arribar a Igualada.

Ens ho vam passar molt bé!

 

Clica aquí per veure més fotos

 

Redactors: Àdan, Biel i Pau

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén