ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Una tarda de Sant Jordi farcida de contes

El dilluns a la tarda, tota l’escola vam fer tallers sobre sant Jordi. Gairebé tots tractaven de llibres…

  • El primer taller va ser a la plaça Ramon Godó. El feien el Dani (el pare de Joaquim i el Marçal) i l’Enric (el pare del Lars), i es tractava de dibuixar personatges d’històries.
  • El segon va ser a la placeta de cal Segura. Allà hi havia la Marta (la mare del Tet, el Jon i la Bruna) i també la Sònia (la mare del Guillem). Es tractava d’escoltar amb auriculars un conte pensat per nenes.
  • El tercer era a la classe dels Grans. El feia la Núria (la mare del Lars), i allà veiem un curtmetratge, per després parlar-ne.
  • El quart era a la classe d’informàtica. Allà hi havia l’Ares i el Jordi (el pare i la mare del Pau i el Jam) i també el Kartxi (el pare de l’Aran), que explicaven una història amb ombres xineses.
  • El cinquè era el pla de Missa, on hi havia la Vero (la mare de la Naya). Allà havíem de llegir un conte i després havies de fer amb Lego alguna figura que hi aparegués.
  • El sisè era a la classe de les Motos, on hi havia la Vero (la mare del Quim i el Ton Gallart) i també la Carlota (la mare del Benet i la Martina). En aquell lloc es tractava de llegir un conte, en el que podies moure les paraules, i després fer el mateix però amb les onomatopeies.

Finalment tots els grups vam anar al costat del poliesportiu, on la Txell (la mare de l’Aran) va representar una obra de teatre que parlava d’una vaca que vivia en una granja i l’amo la tractava molt malament. Vet aquí que un dia els animals de la granja van construir un coet. Llavors hi va pujar la vaca però tenia molta por i va tornar. Després van cridar la Martina que va fer de gallina. Però resulta que va posar el mapa del revés i en comptes d’anar cap a la lluna va tornar cap a la granja. Després van cridar al Tet que va fer de conill, i li van donar una capsa molt gran de pastanagues i va començar a menjar perquè estava molt nerviós i llavors sense voler se li va posar la capsa al cap, i va clicar el botó vermell que era per tornar a la granja. Van cridar el Cesc que va fer d’ovella, es va ficar tan tranquil que es va dormir,i amb el cap va tocar el botó vermell. Va trencar l’estable i l’amo va sentir molt soroll i va sortir de casa. Els del públic li van dir que pugés al coet i cliques al boto verd per enlairar-se. I ell ho va fer i se’n va anar a la lluna i no va tornar mai més. Els animals van ser feliços per sempre més!!!

Va ser una tarda de Sant Jordi molt divertida!

 

Clica aquí per veure fotos de tots els tallers

 

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén