ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Festa final de curs

El passat dissabte 2 de juny vam fer la Festa final de curs.

A les 5 de la tarda tots els nens i nenes de l’escola vam representar a la sala polivalent, davant d’un nombrós públic, la cantata “El Petit Príncep”.

Vam comptar amb la col·laboració de l’Ester Alonso i l’Anna Closa (músics), l’Ignasi Gallart (so i llums) i la Júlia Solé (maquillatge).

Ens vam repartir la feina entre tots i totes: la classe de les Motos van fer de roses; la classe dels Plàtans Ferraris van moure els dibuixos dels personatges pels diferents planetes; la classe de les Àligues van encarregar-se de moure la decoració de l’escenari; i la classe dels Grans (amb l’ajuda del Tet i la Charlotte) van interpretar els personatges del conte.

Al finalitzar la cantata, vam cantar la cançó “El Petit Príncep”, de Manu Guix i les Macedònia.

Després de la cantata va tenir lloc l’acte de comiat dels alumnes de 6è que marxen cap a l’institut (l’Arnau, el Biel i l’Hada).

Els vam regalar un àlbum de dibuixos fets per la resta dels alumnes de l’escola; l’escola un exemplar del llibre del Petit Príncep; i l’AFA una calculadora científica.

Després vam anar a la pista, on Anima’ns ens va preparar una festa de l’escuma. Escuma de diferents colors (vermell, rosa i blanc)… Fins i tot es podia veure a sota de l’escuma! La veritat és que ho vam passar molt bé! Després ens vam haver de canviar de roba, però ja anàvem preparats…

Després, a la sala polivalent, vam sopar. Hi havia una paella d’arròs vegetariana, amb verdures i formatge, preparada per l’empresa PaellaMòbil. Va haver gent que li va agradar molt i altres que no tant… També hi havia amanida, patates i olives… i cireres de postres!

Per acabar, karaoke, preparat pel Jordi Closa i l’Ignasi Gallart, … i en el que moltes i molts vam participar. Vam cantar l‘Himne de la Reial Societat, Bon dia, l’Himne del Girona, Bi ba Butzemann, el Passiu-ho bé… 

I finalment,  a dormir…

Va ser un dia fantàstic!

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén