ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

excursió al lab 0_6

EL DIVENDRES DIA 11 DE GENER VAM ANAR D’EXCURSIÓ AL LAB 0_6 DE MANRESA AMB UN AUTOBÚS. VAM ANAR AMB ALTRES NENS I NENES DE LA ZER.

PERÒ ABANS D’ANAR-HI VAM REBRE UNA CARTA QUE ENS DEIA QUE HAVÍEM DE PORTAR COSES VEGETALS  PER CONVERTIR L’AIGUA DE COLOR, AIXÍ QUE EL DIMECRES ABANS VAM ANAR PER COPONS BUSCANT COSES VEGETALS: FULLES, OLIVES, CIRERES D’ARBOÇ, BOLETES DE COLOR VERMELL,… VAM ANAR A LA BOTIGA I VAM COMPRAR:  PASTANAGA, POMA, TARONJA, MANDARINA,….

EL DIVENDRES VAM MARXAR BEN CARREGATS.

VAM POSAR LA FRUITA AMB AIGUA, TENIEM RATLLADORS I L’AIXAFAVEM, LA TALLAVEM AMB UNS GANIVETS,…I L’AIGUA VA SORTIR DE DIFERENTS COLORS: GROGA, AIXAFANT  UN CHERRY; VERDA AMB FULLES I POMA,….

AL LAB VAM JUGAR MOLT: HI HAVIA UNA HABITACIÓ DE LLUM, AMB UNES LLANTERNES, LES LLAVORS COM NOSALTRES QUE LES TENÍEM, UNES AIXETES I L’AIGUA ES MOVIA PER UNS TUBS, HI HAVIA UN ESQUELET, ANIMALS SECS, CRANIS,….

A L’HORA DE DINAR VAM ANAR AL PARC DE L’AGULLA, HI HAVIA UN VAIXELL MOLT GRAN I TAMBÉ VAM VEURE ELS ÀNECS.

ENS HO VAM PASSAR PIPA!

Veure’n més fotos

Redactors: Cora i Naya

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén