ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

jaume cela

El dia 28 de febrer va venir el Jaume Cela a l’escola.

Uns mesos abans varem estar llegint llibres seus i els vam compartir. Alguns d’ells van agradar molt, d’altres no tant. N’hi ha que són molt divertits!

El dia que va venir a l’escola, primer va anar a la classe dels petits, a explicar-los qui era i els va llegir un mica un dels seus escrits. Després, va venir amb els grans i mitjans, que li varem fer unes preguntes. Ens va explicar molts detalls de la seva vida i ens va explicar coses especials de gairebé tots els llibres que vam llegir. Va ser molt divertit que ens expliqués com se li acudeixen les idees: va tenir la idea per escriure la història de “Una troballa sorprenent” a partir d’un dia que va anar a llençar les escombraries al contenidor!

Ara, alguns seguim llegint algun dels seus llibres, que ens hem animat a llegir a partir de les presentacions dels companys o del què ens va explicar ell mateix.

Ens va agradar molt que vingués.

Redactor: Pau Gonzalvo

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén