ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

RESTAURANT DELS PETITS I PETITES

El dia 5 d’abril, els petits/es de l’escola de Copons van fer un dinar pels mestres i nens/es de l’escola, amb l’ajuda del Jordi Sangrà, que es cuiner i pare del Bernat Sengrà. Van fer un restaurant per recaptar diners perque vinguessin uns experts amb llops, es va fer a la sala polivalent. D’entrant hi havia canapés; de primer, arròs tres delícies; de segon, pinxos de pollastre acompanyat (amb salsa de tomàquet per qui en volgués) i, de postres, creps de xocolata desfeta amb trossets de plàtans i maduixes. El menú valia cinc euros.

El menjar era molt bo i després tots els comensals van anar al poli a jugar.

Cesc Casellas Vidal

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén