ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

ARRIBA LA JANEAH

El divendres dia 31 va arribar la Janeah a Copons i al dimarts ja va estar a l’escola. La Janeah serà la nostra auxiliar d’anglès, ve d’Irlanda i té 24 anys. Va ser complica començar  a treballar a l’escola perquè necessitava uns permisos i moltes coses més i com que “CAPS”  havia plegat a l’últim moment  els pares i mares de “L’AFA” van haver de fer moltes mans i mànigues per aconseguir que la Janeah pogués treballar amb nosaltres. La Janeah estarà amb nosaltres fins a finals de maig  i passarà per la casa dels Albareda Salut, la dels Jové Queralt, la dels Closa Munera i  la dels Jato Closa. Esperem passar-nos ho molt bé i gaudir-la molt.

Redactor: Benet Albareda Salut

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén