ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

la castanyada

Aquest any les famílies de l´escola ens han preparat una gimcana. La Paula, la mare de la Bruna, estava a la prova de trobar castanyes en un cubell  ple de farina. La Núria,  la mare de la Cora i el Lars, estava a la xarranca. L´Òscar, el pare de la Bruna Herreros, feia la prova dels sacs. L´Oriol, el pare de l´Arlet i l´Alguer, estava a la prova dels camins amb castanyes. La Sònia, la mare del Guillem, estava a la prova de portar castanyes amb culleres i la Cris, la mare de l’Arlet i l’Alguer, estava a la prova de fer diana amb castanyes i ens va agradar molt.

Quan vam acabar la gimcana va arribar la castanyera carregada de castanyes.

Redactor: Arnau Fitó

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén