ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Inici de segon trimestre

Avui hem començat el segon trimestre a l’escola de Copons.

A la classe dels Grans ens hem explicat com ens havien anat les vacances  i quins regals nous teníem, els mitjans en canvi han mirat fotos d’animals per decidir quina mascota per la seva  classe però  al final no ho han decidit i els petits han estat jugant i fent tasques fins a les onze i de les onze fins a la una han estat al Gorg. Avui també ens han donat una graella de control dels “AMBIENTS” perquè tothom anem passant per tots els “AMBIENTS”. I a la tarda els de primer fins a sisè hem fet “AMBIENTS” i el petits s’haqn quedat al seu espai.

Això es el que hem fet el primer dia d’escola del segon trimestre.

Redactor: Benet Albareda.

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén