ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

PROBLEMES DEL VENT

Avui ens tocava fer pati al gorg però no i hem pogut anar. Ens han dit que com que feia massa vent era perillós i podia caure algun arbre. Llavors hem tingut que anar a la pista. Quan hem anat a la pista hem vist realment que feia molt vent perquè tot volava.

En canvi, hem pogut veure les notícies que  a les terres altes cap el sud de Catalunya  a causat una mica de problemes perquè feia vent, nevava i feia mala mar, segons els homes del temps això anirà a més.

Ens agradaria molt que aquests temporals arribessin a Copons.

Redactora: Quima

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén