ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

VENTADA A COPONS

Avui ens tocava fer pati al gorg però no i hem pogut anar. Ens han dit que com que feia massa vent era perillós i podia caure algun arbre. Llavors hem hagut d’anar a la pista. Quan hem anat a la pista hem vist realment que feia molt vent perquè tot volava.

En canvi, hem pogut veure les notícies que  a les terres altes cap el sud de Catalunya  a causat una mica de problemes perquè feia vent, nevava i feia mala mar, segons els homes del temps això anirà a més.

Ens agradaria molt que aquests temporals arribessin a Copons.

Redactora: Quima

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén