ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Botiga de petards

A començaments de desembre a la classe dels petits van fer una pluja d’idees per decidir de que feien la botiga de la seva classe, van anar tots a la sala polivalent per fer la votació i la proposta més votada va ser la de fer una botiga de petards. Ja han fet diferents tipus de petards com: “la bombeta 200 “ que està feta de paper de Pinotxo, fil, pedretes, sorra i cartró, també tenen un petard que es diu “Abella” i aquest està fet de cartró i pintat amb retolador, en canvi la “baldufa” han fet servir taps , cartró i per decorar li han ficat fils de colors, a més tenen la “font” i aquesta està feta de fils de colors, conos de cartró i pintura per pintar i per últim han fet la “bombeta petita” i es de plastilina, paper Pinotxo i celo.

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén