ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Skatepark

El divendres 31 de gener, la classe dels grans van anar a prendre mides del final del parc, on alguns nens/es hi van a fer cabanes ,per posar posar-hi l ’skatepark. Ells, estan fent un projecte sobre rampes i l’ajuntament els ha informat que faran un skatepark però que han de prendre les mides del lloc on han acordat .Van decidir que les rampes les farien amb ciment en comptes de fusta. Van parlar amb uns nois que en saben molt i els hi van comentar que les de fusta eren molt més cares i s’havia de fer un manteniment molt sovint. El material que necessiten costa 603€, ho saben perquè els Grans van trucar a una empresa per preguntar quant valien 2 rampes i ells els hi van dir això. Ara estem esperant que l’ajuntament els hi digui quants diners es poden gastar i depèn de que els hi diguin ho podran fer ho no.

Redactora: Rut Llambès

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén