ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

sortida a igualada

El dimecres 5 de febrer, els de P3, P4, P5 i primer, van anar a Igualada a veure un espectacle de dansa que es diu “silver drops”. Després van anar a dinar al parc García Foses i van estar jugant una estona. Seguidament van anar al museu del tren, on van veure unes maquetes de tren en miniatura.

La setmana següent, el dimecres 12 de febrer, els Lèmmings i els Grans, van anar a Igualada a veure un espectacle que es diu Laika. Els va agradar perquè parlaven amb un idioma inventat a partir del Rus. Després van anar al parc García Foses on es van quedar a dinar. Quan van acabar, van anar a l’Ingravita i allà van fer unes activitats que els van agradar molt perquè escalar, els hi agrada molt.

Redactor/a: Rut Llambès

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén