ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

LAND ART

El dimarts 22 de setembre els grups de mitjans i grans vam fer una activitat conjunta a la natura en el marc de l’àmbit artístic.

Vam anar al bosc del costat del camp de futbol a realitzar LAND ART, que vol dir l’art de la terra. Aquest tipus d’art és una corrent que converteix la natura en el material artístic. Es pot considerar doncs, com una eina que empra l’expressió lliure per crear art i això ens ajuda a desenvolupar la creativitat, l’expressió d’emocions, l’autonomia, la reflexió, la cooperació, entre d’altres.

Les propostes que vam realitzar van ser lliure tant pel desenvolupament de forma individual, parelles o petit grup (3-4 persones) tal com de la forma d’art.

Així doncs, van aparèixer propostes com mandales, cabanes, siluetes, paisatges, tobogants, etc.

Us deixem el recull d’aquestes en les imatges adjuntes.

Tanmateix, vam fer una recollida de plàstics i residus que vam trobar a l’entorn i per altra banda, vam agafar material natural per decorar la classe, ja que la tardor ha arribat!

Benvinguda tardor 🙂

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén