ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

mestres noves de l’escola dels grans

Aquest any, tot i la situació del coronavirus, han vingut dues mestres noves: una és l’Alba que fa projecte amb els grans i suports a les altres aules, i l’altra mestra es diu Sílvia i es mestra dels mitjans.

1- La Sílvia viu a Igualada, fa cinc anys que és mestra, ha anat a quatre escoles que són: Joan 23 Bonavista, Escola internacional del Camp, Escola Font del Roure i per últim a l’Escola de Copons. La Sílvia va saber que volia ser mestre perquè des de petita ja li agradava ensenyar als seus cosins i jugava amb la pissarra amb la seva germana.

2- L’Alba viu a Manlleu, fa tres anys que treballa de mestra, ha anat a fer classe als Sagrats Cors de Centelles, Alpens i aquí, a Copons. Va saber que volia ser mestra perquè li agradava i li agrada treballar amb nens i nenes des que era petita.

Ens agrada tenir mestres noves a l’escola!

MARTINA i SIGMA

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén