ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

EXCURSIÓ AL CASTELL I TEATRE DE TOUS

Dijous  22 d’octubre

Vam  anar a Sant Martí de Tous. Primer, vam anar a un parc a esmorzar. Després va venir un noi del teatre nu a buscar-nos i vam anar al teatre. Vam veure el teatre de la Senyora de Tous. Després, vam anar a veure el Castell de Tous i una noia ens el va ensenyar. I vam  entrar al teatre nu i vam fer unes activitats. Ens vam separar amb dos grups. La primera activitat que vam fer va ser una de moure’ns nomes amb una part del cos.  I la segona activitat va ser una de escriure paraules i amb totes les paraules escriure una història. Després vam anar a dinar a un parc i ens va venir a buscar l’autobús.

Arlet i Emma

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén