ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

ACTIVITAT D’ORIENTACIÓ

El dijous 29 d’octubre vam fer una activitat d’orientació amb els mitjans i els grans.

Primer, el Tet ens va fer una exhibició de trial amb la bici a la pista. Hi havia unes fustes i ho va fer molt bé. Després vam anar a fer una cursa de orientació i els grups eren  els Doritos, els Pitjors, els Kracks i els Among us. La curs consistia en buscar pistes que el Lluís i la Sílvia van amagar pel poble. Cada grup tenia un mapa i quan trobaves una pista enganxaves un gomet i si reunies tots els gomets acabaves la prova.

Nil i Marçal

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén