ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

els patis

Aquest any fem els patis a llocs diferents perquè els dos grups bombolla no ens podem barrejar. Els dilluns fem els patis al carrer de Sant Magí, els dimarts i dijous a la Plaça Ramon Godó i els dimecres i els divendres anem al poli esportiu. Quan anem al poli juguem a futbol, a saltar corda, i a las vares i els dimarts podem portar patinets o patins. Quan anem la plaça Ramon Godó hi juguem al mata-conills, a saltar corda i al “caballo loco” i quan anem a la placeta de Sant Magí hi juguem a la aranya, i al “Among Us” a la vida real. Els dies que plou ens quedem a l’escola, allà juguem a Lego, ordinadors, dibuixem…

Aixi son els nostres patis de cada dia.

TET PARÉS I SILVANA APARISI

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén