ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

estació wedo

A les tardes dels dimecres als grans i mitjans ens preparen diverses estacions d’ambients i treballem en grups de 5.

En una de les estacions hem de construir un robot de Lego. En aquesta estació treballem en un grup de 3 i després els altres 2. Hi ha varis robots per montar: un fa llum, un altre mou el cap i un altre es mou en davant i en darrere.

Consisteix en construir un robot de Lego que els nens i les nenes programem. Primer el muntem i després comencem en la programació. La mestra ens marca el circuït i nosaltres el programen perquè el segueixi, hem de tenir en compte les fletxes per anar endavant, endarrere i girar i també els segons que volem que tardi.

Els grans i mitjans que som els que participem amb activitats ens agrada molt el Lego Wedo.

JOAQUM QUIÑONERO VIDAL

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén