ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

SORTIDA AMB BICI

El dijous dia 6 de maig vem fer la sortida amb bici al moli de la roda. Vem estudiar las parts de la bici i tambe las normas de transit de la bici i bem sortir amb els grans. D’anada i abia moltes pujades i cansaba molt. Quan vem aribar vem dinar i despres vem jugar. La Sílvia ens va proposa el joc de les pinces, despres bem jugar al joc del gat i el ratoli, quan vem anar cap a bax va molar molt perque i abian baxades molt fortes. Qua vem aribar i vem dexar las bicis a bax vem pujar i vem agafar les coses i vem marxar casa.

Biel i Ulam

Gràcies també a les famílies que ho van fer possible!

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén