ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

COMISSIÓ VERDA

Aquest juny ha quedat constituïda la Comissió Verda de l’escola de Copons.

Aquesta és una iniciativa del grup de grans de l’Escola de Prats de Rei, que fa mesos que hi treballen. En veure que els funcionava tan bé el projecte van decidir explicar-nos-el i convidar-nos a sumar-nos-hi.

No ho vam dubtar i de seguida ens vam organitzar en els grups que ens van proposar:

President: Guim Llambés

Secretària: Martina Albareda

Caps de màrqueting: Silvana Aparisi, Aran Bacardit i Joaquim Q

Agents antienvasos: Tet Parés i Arnau Fitó

Relacions públiques: Quim Gallart i Sigma Casellas

El primer pas va ser connectar-nos amb les comissions de Prats per tal que ens expliquessin tots els detalls de les tasques que s’han de fer. I a partir d’aquí ens hem posat a treballar. Ens ha donat temps de fer un bon tastet per veure com funciona i situar-nos.

El President ha creat un organigrama i ha informat a la direcció del centre sobre la Comissió Verda de Copons, la secretària escriu les actes i convocatòries de les reunions, els caps de màrqueting van fer un cartell, els agents antienvasos han pesat els plàstics que llencem a cada aula i els relacions públiques s’han encarregat d’informar a les altres aules sobre la comissió i han felicitat als mitjans per generar tan poca deixalla de plàstic.

Hem fet dues reunions: la de Constitució de la Comissió Verda (31/05/21) i la de Valoració de les comissions i tasques (14/06/21).

És un projecte que ens engresca i que recuperarem a l’inici del curs vinent. Ja hem plantejat algunes millores i hem compartit amb Prats la idea que hem tingut de fer un logo i samarretes verdes.

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén