ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

pr0b0ts

El 18 de Gener de 2022 la Núria ens va portar uns robots que es diuen probots que ens ajudaran a programar coses noves pels mijans de l’escola Quatre Vents de Copons. La Núria els va anar a buscar al centre de recursos d’Igualada i el divendres vam fer numeros rectes amb els probots, vam ficar un paper de d’embalar i llavors vem fica els probots i com que teniem uns rotuladors especials per els probots , els probots podian pintar sobre el paper d’embalar i amb les coses que li deiem com recta i gira 90 graus, el ratulador pintava sobre el paper d’embalar. Els probots eren senblans a uns que es dein bee bots els probots eren cotxes i els bee bots eren com abelles robòtiques.

Bernat.s. Jon.p.

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén