ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

VAN ANAR D’EXCURCIÓ

VAN ANAR A LA FAGEDA

El dia 16 de març els minis, els petits, els mitjans i els grans van anar d’excursió a Olot. Primer van anar a veure la fàbrica de la Fageda. Els i van ensenyar la fabrica, van anar a veure les vaques i van poder donar menjar a les vaques. Quan van acabar els van ensenyar un vídeo i van poder provar els iogurts.

Els mitjans i grans van anar al volca de Santa Margarida a dinar. Els petits i minis van anar a donar una volta per la fageda. Desprès ja van tornar a Copons amb autocar i van mirar una pel·lícula. Els i va agradar molt anar a Olot!

Emma, Biel

Següent Publicar

Anterior Publicar

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén