ESCOLA DE COPONS

"La ment creativa és un do sagrat i la ment racional un servent fidel. Per això resulta molt curiós que hàgim creat una societat que, oblidant el do, hagi acabat honorant al servent" Albert Einstein

Colònies mitjans

El 27 28 de febrer i 1 de març els mitjans i mitjanes de la ZER vam anar de colònies amb autobús al camp de aprenentatge de Juneda vam descarregar les motxilles i ens van deixar temps lliure i vam triar els noms de les habitacions: la 1 es deia los pepes i la 2 els dònuts la 3 espaguetis i la 4 pastissos. los pepes i els dònuts eren el grup 1 i els espaguetis i els pastissos eren el grup 2. El primer grup van fer granja mentre el segon grup apicultura. El segon dia vam fer forn i granja i el tercer dia el primer grup forn i el segon transformació d’aliments.

QUIM I BIEL

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2024 ESCOLA DE COPONS

Autor Anders Norén